<< Navštivte nový web na https://eclive.cz >>

O EC live a kdo to organizuje

10.02.2013 00:01

Dříve English camp a v letošním roce v nově aktualizaném názvu EC live se skrývá kemp, který je už známý a oblíbený pro svou tradičně příjemnou atmosféru a všudepřítomnou angličtinu.

Nemusíte se ale bát ani jednoho, pokud to vypadá podezřele :). Atmosféra je příjemná právě kvůli tomu, že je na kempu každý přijímán jako plnohodnotný kamarád do party.

Angličtina provází již podle názvu celý kemp, ale vždy je poblíž nějaký Čech, který rád přeloží v případě potřeby Váš dotaz, konverzaci, či pomůže s překladem během anglických lekcí.

O kempu je toho k povídání hodně. Nejlepší ale bude jej buď prožít nebo se zeptat buď tady na stránkách nebo přes "fejs" či při osobním setkání někoho z nás :)

 

Zaštítění této akce se ujala Církev bratrská ve Svitavách. Kdo neví, co od této církve očekávat, může přinejmenším navštívit její stránky www.cb.cz/svitavy.

Na kempu tedy narazíte na věřící lidi také z této církve, či srozumitelněji řečeno, skupiny lidí, které spojuje určité životní směrování. Jsou tu i lidé věřící z jiných měst a společenství CB. Součástí English campu jsou také večerní programy zaměřené na základní představení křesťanství a jeho hodnot.